Jaro plné barev





Zima je už definitivně pryč a sníh zůstává jen na hřebech hor. Přichází jaro a příroda se začíná zbarvovat do mnoha barev. Zároveň zanedlouho skončí topná sezona a přijde vhodná doba pro stavební práce a výběr nových designových radiátorů do vašeho interiéru. 

Radiátory Laurens se za dobu své existence stali známé pro svůj luxusní a neobvyklý vzhled a zároveň pro svůj nadstandardní servis. Právě na vzhled radiátorů Laurens je kladen velký důraz. Široká nabídka povrchových úprav nabízí nespočet možností jak sladit designový radiátor s interiérem. 

Nad výběrem povrchu designového radiátoru nyní nemusíte váhat, protože až do konce května se na všechny RAL barvy nevztahují žádné příplatky. Skutečně tak ušetříte více než 30% z ceny radiátoru.





Zjistěte si orientační výkon radiátoru potřebný pro ohřev místnosti.

Spočítejte si, jak výkonný radiátor potřebujete do Vaší místnosti zadáním celkového objemu nebo jednoduše zadáním šířky, délky a výšky místnosti do naší kalkulačky potřebného výkonu.



Aktuální katalog s radiátory Laurens

V tištěném katalogu naleznete kompletní přehled radiátorů a příslušenství, které firma Laurens nabízí. Technická data, ceny a rozměrové varianty jsou uvedeny pouze na internetu v interaktivním webovém katalogu. Ten naleznete přímo na těchto stránkách.



Vytvořila společnost